2010. június 16., szerda

Improvizációból jeles

Szuperjó hétvégét tudhatunk magunk mögött. Végül Horányba mentünk, mert ez tűnt a legkézenfekvőbb, és nem utolsó sorban legköltségkímélőbb megoldásnak. Péntek reggel indultunk bringával, és mivel a horányi rév nem járt, ezért körbe kellett tekernünk. Közben Lili- aki Lala- ismét biztosította számunkra az autós kíséretet. Kb két és fél óra kellett, hogy kiérjünk. Irtó nagy hőség volt, ezért az első állomásunk a szigeten a RETRO fagyizó volt. :) Ittunk jeges csokit, jeges kv-t, aztán gurultunk tovább a telekre. Nem kellett nagy takarítást végezni, ahogy terveztem, mert meglepetésünkre egész nagy rend és tisztaság várt minket. Paraszt tál volt a reggeli, ami magába foglalt nem kevés házi kolbászt, szalonnát, paradicsomot, paprikát, retket, uborkát és a kert végéből kihuzigált új hagymát. Ezután kicsit lazultunk a kertben, majd elkezdtük előkészíteni a vacsorát (fóliás "nyami" és grill csirkemell).
Természetesen az Activity party sem maradhatott el. Ismét születtek érdekes megoldások, nagyon sokat nevettünk. A szembe szomszéd öregasszony meglátogatott minket, hogy vegyük halkabbra a zenét, mert egész nap nem tud szellőztetni a melegtől, este meg a zenével szennyezzük a levegőt. Érdekes hozzáállás egy üdülő övezetben:) Mindenesetre kicsit halkabbra vettük, hogy ne legyen balhé. Önmagunkhoz képest egész korán lefeküdtünk aludni, biztos a két és fél órás bringa útnak köszönhetően. Másnap már 8 órakor fent voltunk, és tojásrántottával indítottuk a napot. Miután kicsit megemésztettük, elindultunk bicajjal a sziget másik oldalára, és betértünk egy szép fagyizóba. Itt is elidőztünk egy keveset, ezután visszaindultunk a bázisra, és nekiláttunk a lecsónak, mert a csapat fele már kezdett éhes lenni. Hiába, a jó levegő meghozza az ember étvágyát:) Este megint szólt a zene, mulatoztunk, zenei kvízeztünk és Activity-vel zártuk a napot.
Vasárnap reggel virsli volt a menü. Ezután megint bicajra pattantunk, és elkarikáztunk a pócsmegyeri tóra. Voltak, akik megmártóztak benne, sokunknak nem volt hozzá gusztusa. Itt majdnem sikerült elhagyni a pénztárcámat Nyónyika jóvoltából, ám hála égnek időben rákérdeztem, hogy megvan -e, és megvolt, a pénztáros fiú őrizgette nekünk. A bázison még sütögettünk egy utolsót, közben elfogyasztottuk a maradék sört, bort, úgyhogy jó hangulatban telt a záró nap. Valamikor este 7 felé indultunk haza, szerencsére már járt a komp, így nem kellett körbetekerni.
Remek hétvége volt szerintem, én legalábbis jól éreztem magamat:) Jövő hét végén folyt. köv. az aerobik táborral ;-)
Képeket máris töltögetem fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése