2009. augusztus 5., szerda

Julia-nak se híre se hamva :-)

Telnek, múlnak a napok sebesen. Nem akarom elkiabálni, mert már párszor volt rá precedens, de úgy néz ki, hogy egy hónapra ki tudunk menni a Country-ba dolgozni. Szeptember elejéig még kint lesznek a ***** családok, és úgy néz ki, van üresedés. Ám biztosra csak holnap, legkésőbb pénteken fogja tudni megmondani Márta, a közvetítő. Kicsit uncsi már ez az örökös várakozás, készenléti mód, de mi akartuk, hát viseljük a kellemetlenségeket is :) Közben meg jövünk megyünk nagypapiékkal, és vadásszuk Julia-t, aki valamiért nagyon rejtőzködik. Emiatt sem vagyunk elkeseredve, hisz augusztus végéig még itt lesz NY-ban.

Valamelyik nap kint voltunk a beach-en, azt hiszem vasárnap. Csudajót futottam a parton, utána megmártóztam az óceánban. Mónyi csak ez utóbbi tevékenységből vette ki a részét:) Egész kellemes a víz hőmérséklete. Ezen felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy holnap is kinézünk az öregékkel:) Valami dombra is fel akarnak menni, mert azt mondják, onnan csodálatos a naplemente. Meglássuk:)

Mónyi szorgosan jár az iskolába. Már egyre bátrabb, egyre gyakrabban mer kommunikálni.

Nekem fitness vonalon semmi fejlemény. Tony, az indiai személyi edző eltűnt, pedig mondtam neki, jelentkezzen, amint aktuális lesz a DVD forgatás. Azt hiszem, ráköszönök majd a GYM-ben, ha látom, és megkérdezem, mire számíthatok.

Egyébként őrült meleg van, tudom otthon is. Lent a metro-ban konkrétan nincs oxigén. Még szerencse, hogy maguk a szerelvények légkondicionáltak. Ez különösen akkor jó, amikor rohanva éred el, és leizzadva, csurom vizes háttal beállsz a légkondi alá:) Lekopogom, eddig semmi bajunk nem lett ettől. Biztos azért, mert rendesen kajálunk. Zöldségeket, gyümölcsöket, rostban gazdag élelmiszereket fogyasztunk. Néha néha becsusszan egy-egy bagel. Ismeritek ezt a pékárut? Mutatok róla képet: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.costaricapages.com/panama/blog/wp-content/uploads/2008/02/bagelassortment.jpg&imgrefurl=http://www.costaricapages.com/panama/blog/ny-bagel-cafe-138&usg=__CvMqqaNlDpP8ybWrx2miJL79P_A=&h=281&w=300&sz=18&hl=hu&start=1&sig2=nwL-mJ4Wxaej1sil1QIZYA&um=1&tbnid=d9Mmoex_-7pHtM:&tbnh=109&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dbagel%26hl%3Dhu%26rlz%3D1B3GGGL_huHU320HU320%26sa%3DN%26um%3D1&ei=Wsx5Soa2F82OlQfL4-yZBQ

Hú de jó rövid ez a link:-))) Szóval itt kint roppant népszerű eledelnek számít. Szinte mindenki ilyet eszik reggelire. Általában krémsajttal, vagy mogyoróvajjal kenik meg.
Megkóstoltuk végre a híres Dunkin' Donuts féle zsaru kaját is. Egyszerűbben: fánk:) Mónyinak annyira nem ízlett, én más fajtát választottam, mint ő, nekem bejött nagyon.

Szóval így telnek, múlnak itt a napok. Remélem, nem unjátok még a bejegyzéseket. Bár amint látjátok, mostanában nem írok olyan sűrűn. Pont azért, mert semmi olyan érdekes, és új nem történik velünk.

Pusszantás mindekinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése