2009. augusztus 6., csütörtök

Sziasztok Kedves blog olvasók!

Ma sem keltünk fel hiába. Sőt, írhattam volna azt is, hogy ma sem keltünk fel korán hiába. Reggel 8 órakor felvettek minket grandpa-ék, és kigurultunk Long Island-re. Meséltek már nekünk valami szemétdombról, ami állítólag a szemük előtt épült meg hosszú évek során. Építési törmelékeket kell elképzelni, nem pedig kommunális hulladékot. Azonban a szemét domb tetején egy gyönyörű park van, tavakkal, kiépített utakkal, és edzőpályával. Nagyon szép hely. Tiszta időben Manhattant is lehet látni innen. Természetesen készítettünk pár képet. Az időjárás nem volt a legkegyesebb hozzánk. Kicsit hűvös volt, és folyamatosan szemerkélt az eső. Ennek ellenére továbbmentünk a szemétdombról egy világító toronyhoz. Erről is készítettünk fotókat, tessék őket megnézni! A terv az volt, hogy strandolunk egyet, ám ilyen trágya időben elég furcsán nézett volna ki, ha lepiknikelünk a homokban:) Úgyhogy fogtuk magunkat, beültünk az autóba, és hazagurultunk. Bár így is elmenet a nap fele, valamikor délután fél2 felé értünk haza papiékhoz. Megettük Mónyi remekművét, az issssteni finom Hortobágyi palacsintát, utána megnéztünk egy igen régi Al Pacino filmet (Scarface). Összességében ma sem panaszkodhatunk, leszámítva azt az egy hiányosságot, hogy nem tudtunk megmártózni az óceánban. Na majd legközelebb.:)

Munkafronton még semmi komoly. Mostanság az alkalmi takarítások sem akarnak összejönni. Valamit nagyon bénán csinálhatunk :-P
Közben ugye várjuk Márta hívását, hogy mikor mehetünk ki a country-ba. Nem ártana, ha jelezne már valamit, mert lassan nem lesz értelme kimenni. Hamar itt van az a szeptember 10.

Mára ennyi! Még hallotok felőlünk!;-)

Pussszzzzzz

1 megjegyzés:

  1. HEHEHEHEHE én már hallottam felőletek!!!!!!!!
    Puszi, puszi, puszi, puszi lányok!!!!

    VálaszTörlés