2009. június 21., vasárnap

Az utolsó bejegyzés Magyarhonból

Elérkezett az utolsó este itthon. Mit is mondhatnék. Most már tele a gatyó. Na jó, nem, de aludni nem sok kedvem van. Móni szerintem bölcsebb, és már rég szundi üzemmódban nyomja. Próbálom elképzelni, milyen lesz, hogy tetszik majd, mit fogunk csinálni az első napokban, majd azután. Ami biztos, senkit nem felejtünk el:) Amint megérkezünk, adjuk az életjelet. Több, mint valószínű, hogy e-mail formájában.
A csomagjaim itt hevernek az ágy mellett. Két db 20 kg körüli poggyász, plusz egy kb 10 kg-os kézipoggyász, amibe el ne felejtsem majd beletenni a laptopot, ha befejeztem a bejegyzést.
Holnap 4:45kor indulás a reptérre. Lassan ideje lenne tényleg lepihenni. Ám ami jó hír, hogy 24 óra múlva már erről a címről fogunk újra jelentkezni:

32-50 69th St
Queens, NY 11377

Érdemes megnézni egyébként a gugli map-en:

http://maps.google.com/maps?q=32-50+69th+St,+Woodside,+NY,+11377&sourceid=navclient-ff&rlz=1B3GGGL_huHU320HU320&um=1&ie=UTF-8&split=0&gl=hu&ei=8KE-StbvE9HFsgb5mpFv&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1

Ezen a szerény méretű linken meg tudjátok nézni az utcát, házat, kocsikat:)

Nos akkor hát jó éjszakát! Mindenkit puszilunk!

1 megjegyzés:

  1. Szia Ildi!
    Nagyon sok sikert kivánunk neked az új életedhez! Kivánjuk, hogy találd meg a számitásodat és minden úgy alakuljon ahogy te azt elképzelted! Várom az utazással kapcsolatos élményeidet és főleg az első pár nap élményeit, benyomásait!!!!
    Puszi

    VálaszTörlés