2009. június 28., vasárnap

Mozgalmas hétvége volt

Két nap történéseivel vagyunk Nektek adósak. Tegnap a házi néni kitett magáért. Szóltunk neki, hogy egyelőre nem vesszük ki a Hajniék feletti szobát, mert először munkát kéne találni. Kérdezte, hogy milyen melót keresünk. Említettem neki, hogy én személyi edző és/vagy aerobik oktatóként szeretnék elhelyezkedni. Erre felajánlotta, hogy elvisz minket a legközelebbi non stop fitnesz stúdióba, hátha van üresedés. Milyen rendes már? Egyébként ő egy cseh néni, kb 40 éve él itt az államokban. Nagyon határozott, talpraesett, erőszakos. Már a gymben is úgy kezdte, mikor bevitt, hogy "She is very good, she is European", ami annyit tesz: ő nagyon jó, európai.:)Sajna kb egy hónapja vettek fel 4 új edzőt, ennek ellenére adtak egy névjegyet, hogy próbálkozzak időnkét, plusz elküldtek egy másik fitnesz terembe, próbálkozzak ott. Amint látjátok, segítőkészségből, kedvességből nincs hiány ebben a városban. Elena- így hívják a házi nénit- is adott egy ügynökségi névjegyet, ahol hátha sikerül valami ideiglenes munkát szerezni, mert a pénzünk egyelőre csak fogy.
Ezek után betértünk a közeli Pharmacy-ba, és vettünk mindenféle pipere dolgot, úgy mint tusfürdő, sampon, borotva, dezodor, hajhab. Ezen kívül nem sok minden történt tegnap. Nem voltunk bent a városban, inkább rendet tettünk itthon, meg takarítottunk kicsit. Ja és írtam Tonynak sms-t. Visszaírt, majd pár órával később fel is hívott, hogy akkor holnap(hétfőn) találkozunk a gymben az edzésen, és hogy nem felejtette el a szponzorálást. Hát nem rendes?:-)
A mai nap viszont annál érdekesebb volt. Bementünk Manhattan-be megnézni a meleg felvonulást. Nem tudom, kinek milyen a fantáziája, de szerintem el nem tudjátok képzelni, micsoda figurák vonultak el előttünk. Döbbenetes volt az összetétel is, meg a létszám is. No meg az egész lebonyolítás. Otthon nem voltam még ilyen rendezvényen, de annyit tudok, hogy elég negatív visszhangja szokott lenni ezeknek a felvonulásoknak. Tojás dobálás, ellentüntetés, stb. Nos mit gondoltok, itt hogy zajlódott? Totális nyugalomban. Olyan volt az egész, mint egy hatalmas buli, ahol hetero-k, biszexek, melegek együtt buliznak, jól érzik magukat szexuális beállítottságtól függetlenül. A rendőrök csak és kizárólag azért voltak jelen, hogy a forgalmat zökkenőmentesen irányítsák. Sehol egy ellentüntetés, és jé, repkedő tojásokkal sem találkoztunk. Sőt! A képek között látni fogjátok, hogy a különböző templomok is jelen voltak a felvonulók között. Érdekes volt látni mindezt. Reméljük, a képek, videók valamennyire visszaadják a hangulatot.

Most meg már itthon vagyunk, és nézzük a Man in Black-et. Mókás, hogy itt játszódik New York-ban:)
Jaaaaaajjjj erről jut eszembe!!!!!! Ma átmentünk taxival azon a hídon, ahonnan lehetett látni a három gyárkéményt az Összeesküvés elmélet című filmben:-) Mindjárt feltöltjük a képeket, videókat, és látni fogjátok!

Sok sok puszi!
Mindenki hiányzik ÁM!;-)

2 megjegyzés:

  1. Ti is hiányoztok ÁM! Londoni meleg felvonulásból kiindulva el tudom képzelni milyen volt kint. Angoloknál mindenféle ajándék mütyüröket dobáltak a járókerőlnek, mindenki bulizott stb. Ezek szerint nálatok jó idő van?! mert nálunk írtó gáz. Végre ma reggel naprütésre ébredtünk. Tegnap a szomjasban a bugyurka csaj volt :) Jók legyetek!!!! üdv lápföldről

    VálaszTörlés
  2. Ildeee nagyon tuti volt a hajad :D Nyónyi csinálta?

    VálaszTörlés