2009. július 23., csütörtök

50$/h- jó lenne, ha összejönne

Hallottuk, hogy otthon mekkora nagy a hőség! Vigyázzatok magatokra, nehogy felforrjon az agyvizetek.
Na, csak ennyit szerettem volna, további szép napot! Puszi!


.............................................................................................................
............................................................................................................
............................................................................................................

Ez volt a hatásszünet!:) Hát persze, hogy írok bővebben. Ugyan nem sok minden történt velünk, azért megpróbálom a semmit is kicsit kiszínezni, hátha lesz belőle valami:)
Tegnap reggel 8 órakor felvettek minket nagypapiék. A terv az volt, hogy elmegyünk Long Island-en egy csendesebb- még a múltkori helynél is lenyűgözőbb- óceánparti strandra, utána meg felugrunk egy ügyvédhez. Ez utóbbi elmaradt, mert elbóklásztuk az időt. Gyönyörűséges, vadregényes tájakon jártunk, láttunk megint mindenféle élőlényt (fotók oldalt ). Mivel mi úgy készültünk, hogy egy nagy séta a parton, azután irány az ügyvéd, így fürdőruhát nem vittünk. Nagy hiba volt, mert a séta után hosszabb időre telepedtünk le, mint a múltkor, amikor volt nálunk fürdőruha. :) Valahogy ez a fürdés nem akar összejönni. Pedig itt a hullámok sem voltak elrettentőek, sőt, szinte alig hullámzott az óceán. Remélem, augusztusban sikerült megmártóznunk. Azt mondják, addigra melegszik fel kellemes hőmérsékletűvé a víz. Bokáig persze így is bemerészkedtünk már többször is.
Az öregek megint úgy készültek, hogy a strandolás után megyünk fel hozzájuk ebédelni. Sajnos most vissza kellett utasítanunk a meghívást, mert szerettünk volna eljutni edzeni. Belőttük erre a hétre a 4 edzést. Már kettő megvolt eddig, holnapra tervezzük a harmadikat:)
Érzékeny búcsút vettünk nagypapiéktól, és bemetróztunk Manhattan-be. Edzés előtt muszáj volt felkeresni egy posta hivatalt, mert a GYM tagság lemondást fel kellett adni postán. Írtunk egy nyilatkozatot, amiben megindokoltuk, hogy miért nem kívánjuk a továbbiakban gyarapítani a tagok táborát, kinyomtattuk hozzá a bizonyítékot (repjegyek), valamint lefénymásoltuk a szerződés első oldalát. Azt hiszem, mindent megtettünk, ami tőlünk tellett. Ha ezek után sem törölnek minket, és továbbra is lehúzzák majd Erika kártyájáról a havi díjat, akkor Erikán a sor, hogy cselekedjen :-) Sok sikert, Erika!:-):-P Persze ez vicc, de tényleg nem tudjuk, hogy mi tévők legyünk, ha ez nem lesz elég, ezért úgy állunk hozzá, hogy tuti elég lesz!:-) Ennyit a GYM-ről.
Este Mónyi összedobott egy 5 perces sütit. Semmi túlzás nincsen benne, valóban 5 perc alatt elkészült. Itt találjátok a receptet: http://nosalty.hu/bogreben_sult_suti_5_perc_alatt_recept_1586
Ezt ma fel fogja dobni gyümölcs -és csoki darabokkal, mert önmagában kicsit fullasztó volt.
A délelőtt ma munkakereséssel telt- a változatosság kedvéért. Volt egy személyi edző hirdetés is, ahová képeket is kellett küldenem. Végül behívtak interjúra Manhattan-be, egy felhőkarcoló 37. emeletére. Egy idősebb, kőgazdag úriembernek lenne szüksége személyi edzőre. Nem túlsúlyos, egyszerűen fittebb szeretne lenni. Beszélgettünk vagy negyed órát, azt mondta, ha döntött pár napon belül, értesít. Próbáltam jó benyomást kelteni, reméljük a legjobbakat :-) Jó lenne, ha összejönne a munka, mert 50 dolláros órabérem lenne :-D Ő is kérdezte amúgy, hogy milyen papírokkal vagyok itt, szóval sajnos ez a papír kérdés megint bekavarhat, de hátha szemet huny felette, és megadja az esélyt.
Pennsylvániából még mindig nincs semmi konkrét hír, így egy hetes metro kártyát kényszerültünk venni 27 dollárért darabját. Rohadtul nem éri meg, de nem tudunk mit tenni, mert ha meg a napokban kiderül, hogy mehetünk, akkor az egy hónapos metró kártyával nagyon befürödtünk volna, if you know what I mean :-D.

Állítólag sok híres színész kolbászol itt a városban, sok helyen forgatnak. Ezt egy kedves barátnőmtől tudom, aki egykoron sokat volt itt New Yorkban, és imádja ezt a várost . Szóval a mai napig képben van az itteni történésekkel. :-) Azt javasolta, nézzünk le Tribeca-ba (Manhattan déli része), mert hátha ott kószál Julia Roberts (óriás kedvencem:). Meg is tettük volna az interjú után, ha nem zuhog az eső. Itt most ilyen trágya idő van sajnos. Talán holnapra kitisztul, hétvégén meg jó lenne megint strandolni egyet :)

Mivel legközelebb két nap múlva jelentkezünk (ahogyan szoktuk:), ezért mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánunk!
Take care, ahogyan az amerikai mondaná!

2 megjegyzés:

  1. Örülünk, hogy megint jókedvűen keresgéltek, idegesen is csak az történik, ami nyugalmi állapotban. Ma retro buliba megyünk ! Hajrá Neoton! Jó hétvégét kívánunk mindnyájatoknak.
    Puszi: Szegediék

    VálaszTörlés
  2. I have a lot of work, no time for you. Sorry!

    VálaszTörlés